Sunset Festival toob Tallinnasse indie-elektroonika bändi The Naked and Famous

27.06.2017

Uus-Meremaa indie-elektroonika sensatsioon The Naked and Famous annab kontserdi Tallinnas, Rock Cafes juba 8. augustil. Piletid on müügil Piletilevis.

2007. aastal Uus-Meremaa linnas Aucklandis tegevust alustanud bänd The Naked and Famous tõusis muusikasõprade huviorbiiti debüütalbumiga “Passive Me, Agressive You”  (2010). Plaat tõi bändile mitmeid Uus-Meremaa muusikaauhindu ning singlit “Young Blood” saatis fenomenaalne edu – see kõlab endiselt nii raadiotes kui ka teleseriaalides ja -reklaamides ning arvutimängudes.

The Naked and Famous on välja andnud veel kaks albumit – “In Rolling Waves” (2013) ja “Simple Forms” (2016). Bändi kuuluvad Alisa Xayalith (vokaal, klahvpillid), Thom Powers (vokaal, kitarr), Aaron Short (klahvpillid), David Beadle (bass) ja Jesse Wood (trummid).

Tallinnasse jõuab The Naked and Famous 8. augustil Sunset Festivali raames. Sunset Festivali näol on tegemist üsna ebatraditsioonilise festivalikontseptsiooniga Baltikumis. Nimelt koosneb festival mitmest ühepäevasest muusikasündmusest suveperioodil kõigis kolmes riigis ning iga päeva peaesinejaks on üks maailmaklassi artist, keda toetavad mitmed Baltikumi esinejad.

Vaata ja kuula:
The Naked and Famous – Young Blood https://youtu.be/0YuSg4mts9E
The Naked and Famous – Hearts Like Ours https://youtu.be/gqUJdcCjUIA
The Naked and Famous – Punching In A Dream https://www.youtube.com/watch?v=kC29pd_5sQU

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD